فروشگاه محصولات زناشویی مسترکاندوم

خرید محصولات زناشویی | انواع کاندوم | خرید کاندوم خاردار | خرید اینترنتی کاندوم | خرید کاندوم تاخیری

فروشگاه محصولات زناشویی مسترکاندوم

خرید محصولات زناشویی | انواع کاندوم | خرید کاندوم خاردار | خرید اینترنتی کاندوم | خرید کاندوم تاخیری

فروشکاه محصولات زناشویی مسترکاندوم (Mrkondom) ، امکان خرید محصولات زناشویی شامل انواع کاندوم ، حلقه ویبراتور ، دستگاه وکیوم ، اسپری تاخیری ، ژل روان کننده ، ژل تنگ کننده ، ژل افزایش حجم و... را به صورت آنلاین و ایمن برای شما فراهم آورده است. برای خرید کاندوم و محصولات جنسی و نیز آشنایی با انواع کاندوم مثل کاندوم خاردار و کاندوم تاخیری ، کاندوم مردانه و کاندوم زنانه ، و... میتوانید به فروشگاه مسترکاندوم به آدرس : Https://Mrkondom.com مراجعه فرمایید.

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ارضای نیاز جنسی در دوران مجردی یکی از معضلات این دوره محسوب می شود. در سالهای اخیر، مشکلات اقتصادی امکان ازدواج دائم را سخت‌تر کرده است و آمار افراد مجرد رو به افزایش است. افراد در این دوران یا امیال جنسی خود را سرکوب می کنند و یا از طریق روش های نادرستی سعی در ارضای نیازهای جنسی خود دارند. اگر شما نیز در دوران مجردی به سر می‌برید و در مورد ارضای نیاز های جنسی در این دوره با سوال های زیادی مواجه هستید، این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد.

اعتیاد به پورنوگرافی در دوران مجردی

متاسفانه بسیاری از افرادی که امکان ارضای نیازهای جنسی از راه های سالم برایشان میسر نیست به دیدن فیلم های پورنوگرافی روی می آورند. این فیلم ها به دلیل نشان دادن تصویر اغراق آمیز از رابطه جنسی انتظارات و دید افراد را نسبت به رابطه جنسی تحت تاثیر قرار می دهند.
رابطه جنسی تجسم یکی از عمیق ترین روابط انسانی است که دو نفر در آن می توانند آزادانه احساسات خود را به دیگری نشان دهند و با اهمیت دادن به نیاز های هم درجهت ارضای آن ها بکوشند. اما در فیلم های پورنوگرافی رابطه جنسی رابطه ای یک طرفه و صرفا برای کسب لذت فردی نشان داده می شود. دیدن مکرر این فیلم ها باعث می شود فرد نتواند رابطه جنسی رضایتمندانه ای را با شریک زندگی خود برقرار کند.

خود ارضایی در دوران مجردی 

استمنا یکی از روش هایی است که افراد برای رفع نیازهای جنسی خود زمانی که به شریک جنسی دسترسی ندارند از آن استفاده می کنند. خود ارضایی در مسیر رشد جنسی افراد امری غیر عادی نیست و بسیاری از افراد در طول زندگی خود به خصوص در دوران بلوغ و رشد و رسش جنسی آن را تجربه می کنند. اما مشکل زمانی ایجاد می شود که این رفتار شکلی وسواس گونه به خود بگیرد و افراد به انجام آن اعتیاد پیدا کنند. در این حالت فرد در برابر میل به انجام خود ارضایی احساس فشار و اجبار زیادی می کند و مقامت برای خودداری از این کار برای او بسیار سخت می شود. تکرار خودارضایی تبعات روانی بسیاری برای فرد خواهد داشت. چرا که بسیاری از افراد به دلایل مختلف از جمله به خاطر اعتقادات مذهبی به ناپسند بودن این کار معتقدند و همین امر احساسات ناخوشایند زیادی از جمله احساس گناه و ضعف را برای فرد به همراه می آورد. هم چنین خودارضایی می تواند در آینده موجب کژکاری های جنسی مختلفی نیز برای فرد شود. اگر خودارضایی برای شما نیز مشکلاتی ایجاد کرده مراجعه به مشاوره روانشناس کمک زیادی به شما در ترک خودارضایی و کاهش احساسات ناخوشایند ناشی از آن خواهد داشت.

 

روابط آزاد

در یک رابطه سالم و رضایت بخش نیاز جنسی تنها بخشی از تعاملات و ارتباطات زن و مرد را تشکیل می دهد. ارضای نیازهای عاطفی و اشتراکات شناختی از دیگر بخش های مهم رابطه سالم محسوب می شوند.زمانی که افراد تنها به دلیل نیازهای جنسی وارد ارتباط با جنس مخالف می شوند نمی توانند سایر موارد را به خوبی در نظر بگیرند.

در نتیجه روابطی که برپایه ارضای نیازهای جنسی شکل می گیرند معمولا روابط کم دوامی هستند و به مرور زمان با شکست رو به رو می شوند. در این روابط به دلیل نبود شناخت  و تعهد کافی، طرفین بعضا  متحمل آسیب های روحی روانی زیادی می شوند که می تواند انتخاب های آینده آن ها را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد. روابط دختر و پسر که در سالهای اخیر بسیار رایج شده است نیز باید مورد توجه قرار گیرد. 

 

بیشتر : افزایش سایز آلت مردانه با دستگاه وکیوم

والدین به فرزندان مجرد خود چه کمکی می توانند بکنند؟

فاصله زیاد بین بلوغ تا ازدواج منجر به ایجاد مشکلات زیادی برای جوانان می شود. برطرف نشدن نیازهای جنسی و عاطفی آن ها می تواند خود را در قالب مشکلاتی نظیر بروز علائم افسردگی، پرخاشگری، ناسازگاری با والدین و ... نشان دهد.برای کاهش این مشکلات لازم است والدین نسبت به نیازهای فرزندان خود آگاه باشند و آن ها را نادیده نگیرند. از زمان بلوغ فرزندتان برنامه بلند مدتی برای تسهیل شرایط ازدواج او فراهم کنید تا در آینده با چالش های کم تری در این زمینه مواجه شوید.
سخت گیری های زیاد و ممانعت برای ازدواج زمانی که فرزندتان به بلوغ شناختی و جسمی کامل دست پیدا کرده می تواند منجر به انحرافات زیادی در او شود. چرا که تشکیل خانواده علاوه بر این که نیاز جنسی فرد را برآورده می کند بلکه اساس نیاز جوان به استقلال را تشکیل می  دهد.

 

بیشتر بخوانید : روش درست استفاده از ژل روان کننده

 

برای آنکه بتوانید آمادگی لازم جهت ازدواج را در ود و فرزندتان ایجاد کنید کمک گرفتن از یک روانشناس  و شرکت در جلسه مشاوره خانواده به شما کمک می‌کند.

 

منبع : healthline

  • ۰
  • ۰

در مواقعی که باید طلاق گرفت لازم است تمام جوانب را بسنجید. طلاق، واژه‌ای شاید ترسناک و شاید شیرین؛ شاید رهایی و شاید اسارتی تازه باشد. گاهی زندگی مشترک برای زن و شوهر آنقدر پر تلاطم و آسیب زا می‌شود که راهی جز جدایی باقی نمی‌ماند. در این شرایط جدایی و طلاق می‌تواند زندگی هر دو نفر و حتی فرزندان آن‌ها را نجات دهد. اما اینکه چه زمانی تصمیم شما برای طلاق درست است و چه زمانی باید طلاق بگیرید، مباحثی است که در این مقاله به آن پرداخته‌ایم. توجه کنید که پیش از هر اقدامی در این زمینه لازم است از آسیب‌های این مسئله آگاه باشید و برای کاهش آن‌ها اقداماتی را در نظر بگیرید.

به درستی طلاق پی ببرید!

به درستی طلاق پی ببرید!

در ابتدا باید این مسئله را بررسی کنید که آیا طلاق آخرین راه شماست یا نه؟ در چه صورت می‌توانید به این نتیجه برسید؟ برای رسیدن به پاسخ موارد زیر را بررسی کنید:

_اگر هنوز احساس مثبت و محبتی به همسرتان دارید، دست نگه دارید و بجای جدایی به اصلاح فکر کنید.

_اگر همیشه راهتان از هم جدا نبوده و دوره‌های خوبی در زندگی داشتید، هنوز زمان طلاق نیست.

_منطقی یا احساسی بودن دلایل طلاق تان را بررسی کنید. تصمیم‌های احساسی معمولا نتیجه خوبی نمی‌دهند.

_آیا برای جدایی و زندگی بعد از طلاق انگیزه فراوان دارید یا نه؟ اگر بعد از طلاق زندگیتان به بهبود و پیشرفت محسوسی می‌رسد می‌توانید درباره طلاق فکر کنید.

_آیا شرایطتان بعد از طلاق نسبت به زندگی بهتر است یا نه؟ اگر مطمئنید بهتر است پس می‌توانید به سمت طلاق بروید.

_اگر دو طرف مواضع مشترکی درباره طلاق دارید، به طلاق فکر کنید. طلاق بدون توافق معمولا آسیب آن به دو طرف می‌رسد. طلاق توافقی می‌تواند تا حدودی آسیب‌های طلاق را کاهش دهد. 

چه زمانی به طلاق فکر کنیم؟

هرگز نمی‌توانید بنابر تصمیم خودتان و صلاح دید اطرافیان به سمت طلاق بروید. مخصوصا اگر صاحب فرزندی باشید. هیچ طلاق خوب و بدون آسیبی بدون بررسی توسط روانشناس و اطمینان گرفتن از او اتفاق نخواهد افتاد. برخی از مواردی که نشان می‌دهد شما لازم است به جدایی فکر کنید به شرح زیر می‌باشد:

1. عدم امید به اصلاح

گاهی مشکلات شما آنقدر اساسی است و یکی از طرفین یا هر دو می‌دانند که نمی‌توانند آن را برطرف کنند باید به طلاق فکر کرد. گاهی مشکلات آنقدر بزرگ نیست که قابل حل نباشد اما به مرور زمان به دلیل نا آگاهی زوجین و عدم درخواست کمک از متخصص، مشکلات کوچک تبدیل به غده‌ای بزرگ و غیر قابل حل می‌شود.

2. مطمئن شدن از اشتباه بودن انتخاب

زمانی که از انتخاب اشتباهتان مطمئن می‌شوید، به طلاق فکر کنید. اطمینان از اشتباه یعنی زمانی که شما هیچ اشتراکی با همسرتان ندارید و می‌دانید که این اشتراکات به وجود نخواهد آمد.

3. خیانت بدون پیشمانی

خیانت، مسئله ایست که شاید به خودی خود دلیلی برای طلاق نباشد؛ اما زمانی که همسرتان علاوه بر نیاز جنسی، به دنبال ارضای نیاز عاطفی خود هم بوده باید درباره آن فکر کرد. علاوه بر آن باید فرد خیانتکار عمیقا اشتباه خود را بپذیرد، ارتباط خود با فرد سوم را قطع کرده و اطمینان دهد که هرگز دیگر این اتفاق تکرار نخواهد شد. در غیر این صورت می‌توانید به طلاق فکر کنید. 

4. دور شدن بیش از حد

دور شدن بیش از حد

بسیار ناخوشایند است که شما احساس کنید دیگر هیچ احساس و وابستگی به همسر خود ندارید. این مسئله زمانی حاد می‌شود که شما نشانه‌های این دور شدن را در ابتدای مسیر جدی نگیرید و منتظر باشید خودش درست شود. خودش درست نمی‌شود و به مرور زمان کار به جایی می‌رسد که برگشت ممکن نیست.

5. آزارهای روحی و جسمی

اگر همسرتان به طور دائم با سوء استفاده فیزیکی و روحی شما را آزار می‌دهد و برای اصلاح نیز کاری نمی‌کند باید به طلاق فکر کنید. گاهی این رفتار در قالب کتک زدن و درگیری فیزیکی است اما مشکل اصلی زمانی است که همسرتان به طور دائم با صحبت‌هایش روح و روان شما را بهم می‌ریزد. احترام، عزت نفس، غرور و آرامش شما را با چالش رو به رو کرده‌است. در این شرایط می‌توان گفت طلاق خوب است و راه نجات شماست.

6. عدم تفاهم در فرزند آوری از جمله مواقعی است که باید طلاق گرفت

مسئله دیگر زمانی است که یکی از زوجین بچه می‌خواهد و دیگری نمی‌خواهد. طبیعتا وجود یک فرد دیگر که باب میل یک طرف نیست، آسیب‌های زیادی به فرزند و بعد از آن به جامعه وارد می‌کند. فرزندی که محبت یکی از والدینش را نداشته باشد بسیار مستعد آسیب است.

7. عدم نتیجه بخشی راه‌کارهای ممکن

اگر مطمئن هستید که تمام راه‌ها برای اصلاح مشکلات و زندگی خود را امتحان کرده اید و دیگر هیچ راهی برای رفتن وجود ندارد، طلاق بهترین راه است.

 طلاق در دوران عقد

طلاق در دوران عقد، به دلیل عمیق نشدن رابطه و نبودن فرزند، آسیب کمتری به زوجین وارد می‌کند. برخی از دلایل طلاق در دوران عقد، هزینه‌های زیاد شروع زندگی، نداشتن شناخت کافی از همسر، تفاوت واقعیات زندگی با تصورات شما و به طور کلی پشیمانی می‌باشد. بنابراین لازم است که در ابتدا و قبل از هرگونه پیوند رسمی، از مشاوره پیش از ازدواج استفاده کنید تا بتوانید تا حد زیادی از جدایی‌ها و مشکلات آینده پیشگیری کنید.

به زندگی بعد از طلاق فکر کنید

هر قدر طلاق، بهترین راه برای ادامه زندگی دو طرف باشد، باید از آسیب‌های آن آگاه بوده و تمام جوانب طلاق را بررسی کنید. اینکه بعد از طلاق پشیمان می‌شوید یا نه؟ در صورت داشتن فرزند به آسیب‌هایی که فرزندان طلاق می بینند فکر کرده‌اید؟ آیا از نظر حمایتی و مالی توانایی‌های لازم را دارید یا خیر؟

به هر حال در نظر گرفتن تمام جوانب به تنهایی امکان پذیر نیست. دریافت مشاوره طلاق و صحبت با روانشناسان متخصص، تمام جنبه‌های طلاق را برای شما روشن خواهند کرد. مشاور بدون قضاوت و با دید بازتری مسائل را می‌سنجد و به شما برای اتخاذ تصمیم عاقلانه کمک می‌کند.

 

منبع : بیتوته